ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΛΚΥΣΗΣ ΣΚΑΦΩΝ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΑΚΑΚΗΣ

ΤΗΛ: 6977 302413

Η εταιρεία NAFPLIO MARINE  διαθέτει μεγάλη πείρα στους τομείς της ανελκύσης και καθελκύσης σκαφών. Χάρη στην εξειδίκευση μας και το σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε έχουμε την δυνατότητα να ανελκύσουμε ή να καθελκύσουμε το σκάφος σας με απόλυτη ασφάλεια.

Κατόπιν το σκάφος σας σε ειδικά διαμορφομένα trailer ρυμουλκείτε στο χερσαίο χώρο ή κατά επιθυμία σας στο πάρκινγκ σκαφών τις εταιρείας μας όπου και “τακάρεται” και τοποθετείται πάνω στις βάσεις από εξειδικευμένο το εξειδικευμένο προσωπικό μας. 

Η εξειδίκευση και η πείρα του προσωπικού μας στο τομέα τις στήριξης ενός σκάφους είναι πολύ σημαντική γιατί κατά αυτόν τον τρόπο διασφαλίζετε πως το σκάφος σας θα στηριχθεί σωστά και προπάντον σίγουρα. 

Εκτός απο τα μικρού και μεσαίου τύπου σκάφη και ταχύπλοα είμαστε σε θέση να κάνουμε ανέλκυση και καθέλκυση ιστιοφόρων, καταμαράν, καϊκιών, καμπινάτων σκαφών.

Parking Σκαφών & Τροχόσπιτων
Parking Σκαφών & Τροχόσπιτων

Nafplio Marine

Η διαδικασία της ανέλκυσης/καθέλκυσης του σκάφους σας

  • Η ομάδα μας θα φροντίσει για κάθε στάδιο της διαδικασίας ανέλκυσης και καθέλκυσης, ώστε να βγει και να ξαναβρεθεί στο νερό άθικτο και έτοιμο για πλεύση.
  • Μελετούμε όλα τα δεδομένα και τις πληροφορίες που αφορούν το σκάφος (τύπος, μέγεθος, ύψος κ.λπ.) και τους χώρους της μαρίνας που είναι αγκυροβολημένο.
  • Επιλέγουμε τον εξοπλισμό και τα υλικά που χρειάζονται (αποστάτες, στηρίγματα, ιμάντες κ.λπ.) ανάλογα με το αν η ανέλκυση γίνει απευθείας πάνω από το νερό με ειδικό γερανό ή με τοποθέτηση σε υδραυλικό τρέιλερ.
  • Αν χρησιμοποιηθεί τρέιλερ, η καρίνα στηρίζεται στον άξονά του και είναι έτοιμο για ρυμούλκηση και τοποθέτηση σε βάση (τακάρισμα).
Parking Σκαφών & Τροχόσπιτων
Explore
Nafplio Marine

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Αναλαμβάνετε την ανέλκυση από οπουδήποτε βρίσκεται το σκάφος μου;

Η ομάδα μας θα βρει και θα προτείνει την καλύτερη λύση για την ανέλκυση του σκάφους σας, σε όποια μαρίνα, λιμάνι ή προβλήτα κι αν βρίσκεται, ενώ αναλαμβάνουμε ακόμα και ειδικές περιπτώσεις, όπως ναυάγια.

Ποιες είναι οι τιμές ανέλκυσης και καθέλκυσης;

Το κόστος για την ανέλκυση και καθέλκυση κάθε σκάφους διαφοροποιείται ανάλογα με τον τύπο και το μέγεθός του, καθώς και το σημείο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί. Συνδυάζοντας την υπηρεσία ανέλκυσης-καθέλκυσης με τη μεταφορά και το parking σκαφών, μπορούμε να σχεδιάσουμε μια συμφέρουσα προσφορά ειδικά για σας.

Υπάρχει αναμονή στην γλίστρα;

Συνήθως δεν υπάρχει καθόλου αναμονή στις γλίστρες τις περιοχής, αλλά όταν η εταιρία κρίνει πως μπορεί να δημιουργηθεί κάποια καθυστέρηση, τότε ενημερώνει τους πελάτες ώστε πριν την καθέλκυσή τους να καλέσουν το γραφείο ενημέρωσης μισή ώρα πριν φτάσουν στην γλίστρα. Με αυτό τον τρόπο ο πελάτης δεν περιμένει σχεδόν καθόλου μιας και η εξυπηρέτηση είναι άμεση.
 

Αναλαμβάνετε την ανέλκυση-καθέλκυση όλων των τύπων σκαφών;

Διαθέτουμε ειδικούς γερανούς για την ανύψωση απευθείας από το νερό, καθώς και υδραυλικά τρέιλερ για ανέλκυση από το χερσαίο χώρο της μαρίνας. Συνεπώς αναλαμβάνουμε σκάφη κάθε μεγέθους, συμπεριλαμβανομένης και της ανέλκυσης ιστιοπλοϊκών.

Ποια είναι η διαδικασία της ανέλκυσης-καθέλκυσης του σκάφους;

Οργανώνουμε κάθε στάδιο με συνέπεια και επαγγελματισμό: ανάλογα με την περίπτωση, επιλέγουμε τα κατάλληλα υλικά –ιμάντες, αποστάτες, στηρίγματα, τον κατάλληλο εξοπλισμό (γερανό ή/και τρέιλερ) και μεταφέρουμε με προσοχή το σκάφος από και προς το νερό, με τη μέγιστη σταθερότητα.