Parking Σκαφών & Τροχόσπιτων
Explore
Nafplio Marine

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Μπορώ να φυλάξω το σκάφος μου σε εσάς;

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να μας καλέσει και να μας ζητήσει πληροφορίες σχετικά με το χώρο στάθμευσης αλλά και τις παροχές του, ενώ οποιαδήποτε ώρα και ημέρα μπορεί να κλείσει ένα ραντεβού για να επισκεφτεί το χώρο μας, έτσι ώστε να τον ξεναγήσουμε στις εγκαταστάσεις και τις παροχές μας, να συζητήσουμε μαζί του για τις ανάγκες του και να προσαρμόσουμε τα πακέτα υπηρεσιών μας βάσει αυτών.

Τι ώρες μπορώ να πάρω το σκάφος μου από το χώρο και να το επιστρέψω πίσω;

Για λόγους ασφαλείας ο χώρος έχει συγκεκριμένο ωράριο επίσκεψης από τις 7:00 π.μ. – 09:00 μ.μ. για το διάστημα Φεβρουάριο – Οκτώβριο και από τις 9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ. τους χειμερινούς μήνες (Νοέμβριο – Ιανουάριο). Φυσικά αν προκύψει κάτι, ο πελάτης θα εξυπηρετηθεί άμεσα κατόπιν συνεννόησης με τους αρμόδιους

Υπάρχει αναμονή στην γλίστρα;

Συνήθως δεν υπάρχει καθόλου αναμονή στις γλίστρες τις περιοχής, αλλά όταν η εταιρία κρίνει πως μπορεί να δημιουργηθεί κάποια καθυστέρηση, τότε ενημερώνει τους πελάτες ώστε πριν την καθέλκυσή τους να καλέσουν το γραφείο ενημέρωσης μισή ώρα πριν φτάσουν στην γλίστρα. Με αυτό τον τρόπο ο πελάτης δεν περιμένει σχεδόν καθόλου μιας και η εξυπηρέτηση είναι άμεση.
 

Πού μπορώ να αφήσω το αυτοκίνητο μου εάν θελήσω να ρίξω το σκάφος μου για μια βόλτα και πώς μπορώ να μεταφερθώ;

Διαθέτουμε για όλους τους πελάτες αλλά και τους φίλους τους ειδικό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων εντελώς δωρεάν, με 24ωρη παρακολούθηση από κλειστό κύκλωμα καμερών. Επίσης, επειδή η εταιρία φροντίζει απόλυτα για την ασφάλεια των πελατών της, κατά τη μεταφορά τους από και προς την γλίστρα διαθέτει ειδικά εξαθέσια αυτοκίνητα που μεταφέρουν τους πελάτες με ασφάλεια.

Είναι ο χώρος σας ασφαλής;

Θέλοντας να προστατέψει τις περιουσίες των πελατών που φροντίζει και αγαπά εδώ και χρόνια, η εταιρία έχει εγκαταστήσει ανιχνευτές κίνησης τελευταίας τεχνολογίας σε όλη την έκταση της, ενώ υπάρχουν παντού κάμερες που ελέγχουν κάθε τετραγωνικό του χώρου. Φυσικά όμως γνωρίζοντας πως αυτά από μόνα τους δεν είναι αρκετά, παρέχει υπηρεσίες 24ωρης φύλαξης από προσωπικό που περιπολεί όλο τον εσωτερικό χώρο και ελέγχει συνεχώς τα συστήματα ασφαλείας, συνοδευόμενο πάντα από ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Μπορεί να έρθει κάποιος δικός μου άνθρωπος να επισκεφτεί το σκάφος μου ενώ εγώ λείπω;

Είναι αυτονόητο ότι η πρόσβαση στο χώρο είναι ελεύθερη σε οποιονδήποτε επιθυμείτε, αρκεί να λάβουμε ενημέρωση ή έγκριση μετά από τηλεφωνική σας επικοινωνία ότι επιτρέπεται η είσοδός του, πάντα με γνώμονα την ασφάλειά σας.

Πώς μπορώ να ανεφοδιάσω το σκάφος μου με καύσιμα;

Στην εταιρία μας έρχονται εξοπλισμένα βυτία καυσίμων κατόπιν παραγγελίας του πελάτη, τα οποία εφοδιάζουν με ασφάλεια όλα τα σκάφη και διαθέτουν μετρητή καυσίμων για την ακριβή ποσότητα των καυσίμων, ενώ ο πελάτης μπορεί να πληρώσει και κατευθείαν τον οδηγό του πρατηρίου με κάρτα ή μετρητά.

Αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα στο σκάφος μου υπάρχει κάποιος υπεύθυνος του χώρου να με εξυπηρετήσει;

Μόλις η εταιρία λάβει γνώση οποιουδήποτε προβλήματος που παρουσιαστεί σε πελάτη, φροντίζει άμεσα για την επίλυσή του μιας και οι υπεύθυνοι τις επιχείρησης δεν λείπουν σχεδόν ποτέ, ενώ οι ομάδα των ανθρώπων που την απαρτίζουν είναι εκπαιδευμένη και διαθέσιμη ανά πάσα ώρα και στιγμή.